• 078 - 6137623
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken in onze boeken

Tom Holland - Pax

Categorie: Oudheid
Boekstatus: Licht beschadigd
Prijs: 32,50 21,50

Pax is het derde deel van Tom Hollands trilogie over het Romeinse rijk. Na Rubicon en Dynastie beschrijft hij de periode in de geschiedenis die bekend is komen te staan als de Pax Romana. Holland schildert een panoramisch beeld van het grote rijk van de oudheid op zijn top – van oorlog en vrede, van de schitterende hoofdstad en de drommende barbaren aan de gren­zen, van keizers en slaven.

Alle grote gebeurtenissen komen voorbij: de val van Jeruzalem, de bouw van het Colosseum, de muur van Hadrianus, de veroveringen van Trajanus en de groei en verspreiding van het christendom. Pax biedt de veelomvattende geschiedenis van een uniek rijk in een unieke tijd, een spannend, intrigerend en onthutsend verhaal, verteld door de internationaal befaamde historicus Tom Holland.

Tom Holland is an award-winning historian, author and broadcaster. He is the author of Rubicon: The Triumph and the Tragedy of the Roman Republic, which won the Hessell-Tiltman Prize for History and was shortlisted for the Samuel Johnson Prize; Persian Fire, his history of the Graeco-Persian wars, won the Anglo-Hellenic League’s Runciman Award in 2006.

Auteur Tom Holland
ISBN/ EAN 9789025316488
Bindwijze Hardback
Pagina's 399
Uitgever Athenaeum
Verschijningsdatum 06-07-2023
Afmetingen (H*B*D in mm) 223 x 145 x 32
Taal Nederlands
Reserveer dit boek