• 078 - 6137623
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boekstatus

Filter

Zoeken in onze boeken

Johnny Cash & Mark Stielper - Johnny Cash. The life in lyrics

Categorie: Muziek
Boekstatus: Licht beschadigd
Prijs: 49,99 32,50

De verhalen achter de 125 belangrijkste nummers van Johnny Cash

"Johnny Cash: The Life In Lyrics is een heerlijk, prachtig opgemaakt boek. Robuust. Stevig. Imponerend. [...] Voor de muziekliefhebber het koffietafelboek der koffietafelboeken. Een boek met meerwaarde." OOR

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Johnny Cash overleed. Johnny Cash: The Life in Lyrics vertelt het bijzondere en roerige levensverhaal van The Man in Black aan de hand van zijn muziek.

In samenwerking met zijn nabestaanden, onder wie zijn zoon John Carter Cash, is een selectie gemaakt van de 125 belangrijkste nummers uit Cash’ jarenlange carrière. De achtergrondverhalen, bijdrages van vrienden en familie en vele nooit eerder vertoonde foto’s vertellen samen het ultieme verhaal van een van de grootste countryartiesten aller tijden. Van zijn zware jeugd op het platteland van Arkansas en zijn prille begin als muzikant bij Sun Records tot zijn hoogtijdagen in de jaren zestig, zijn levenslange gevecht tegen verslaving en zijn comeback in de laatste jaren van zijn leven.

Dit boek is de eerste officiële verzameling van Cash’ songteksten en is een absolute must-have voor muziekliefhebbers.

Samensteller Mark Stielper schrijft al bijna veertig jaar over het leven en werk van Johnny Cash. Hij heeft bijgedragen aan meerdere biografieën, documentaires en tentoonstellingen over The Man in Black. Hij werd door Cash omschreven als ‘zijn vriend de familiehistoricus, [die] meer over mij weet dan ikzelf’.

Auteur Johnny Cash & Mark Stielper
ISBN/ EAN 9789000387953
Bindwijze Hardback
Pagina's 374
Uitgever Spectrum
Verschijningsdatum 12-10-2023
Afmetingen (H*B*D in mm) 327 x 252 x 39
Taal Nederlands
Reserveer dit boek